TOIMITUSEHDOT

Toimitusaika

Toimitukset varastolta 1-5 viikossa kaikkialle Suomeen. Valitse tilausvaiheessa haluatko tuotteet toimitettavaksi lähimpään postin toimipaikkaan vai kotiovellesi. Logistiikkakumppanimme on Posti.

Toimituskulut


- Nouto varastolta 0,00 EUR
- Toimitus postiin 5,90 EUR
- Toimitus pakettiautomaattiin 5,90 EUR
- Toimitus perille Express -pakettina 13,00 EUR

tässä toimitustavassa yksi toimitusyritys perille saakka toimitusosoitteeseen
klo 8-16 välillä. Posti ei ota yhteyttä asiakkaaseen ja jos
kohdeosoitteessa ei ole ketään paikalla niin paketti siirretään
lähipostiin noudettavaksi)
- Toimitus perille Kotipakettina 13,00 EUR
(Tässä
toimitustavassa Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja sopii
toimitusajan. Tarjottavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21
välillä. Tilauksessa oltava matkapuhelinnumero.)

Palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksen kustannukset maksaa asiakas (kuluttajansuojalaki, kesäkuu 2014). Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja jälleenmyyntikelpoisia. Mikäli haluat palauttaa tuotteita ota aina yhteys sähköpostilla. info@sienirihmastot.com

Ennakkotilisiirto

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi ennakkolaskun, jonka hän maksaa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut laskunsa.

Lasku (vaatii y-tunnuksen)

Y-tunnuksen omaaville yrityksille ja yhteisöille voimme myydä tuotteita laskulla (maksuehto 14 vrk). Ilmoita vapaamuotoisesti tilattavat tuotteet määrineen sekä alla olevat tiedot sähköpostilla osoitteeseen uula@pakkaustukku.fi niin tilaus käsitellään ja postitetaan pikimmiten. Nopeiten tuotteet saa verkkokaupan kautta tilaamalla ja maksamalla, vähäisemmän manuaalisen työmäärän vuoksi.

1. Toimitusosoite

2. Laskutusosoite (postiosoite paperilaskua varten tai sähköpostiosoite PDF-laskua varten)

3. Toimitustapa (vaihtoehdot kuluineen alla)

- Toimitus postiin 5,90 EUR (Yli 75 euron tilauksissa 0,00 EUR)
- Toimitus pakettiautomaattiin 5,90 EUR (Yli 75 euron tilauksissa 0,00 EUR)
- Toimitus perille Express -pakettina 13,00 EUR
(Tässä toimitustavassa yksi toimitusyritys perille saakka toimitusosoitteeseen klo 8-16 välillä. Posti ei ota yhteyttä asiakkaaseen ja jos kohdeosoitteessa ei ole ketään paikalla niin paketti siirretään lähipostiin noudettavaksi)
- Toimitus perille Kotipakettina 13,00 EUR
(Tässä toimitustavassa Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja sopii toimitusajan. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä. Tilauksessa oltava matkapuhelinnumero.)


Maksutavat varastomyymälässä

Varastomyymälässä maksutapoina ovat käytettävissä käteismaksu, tilisiirto kaikille asiakkaille ja lasku yrityksille ja yhteisöille.


Vikatilanteet ja reklamaatiotVikatilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla: info@sienirihmastot.com Mahdolliset viat tai virheet selvitetään ja asiakkaalle pyritään löytämään sopiva ratkaisu. Kuluttaja-asiakkaita mahdollisissa vikatilanteissa avustaa kuluttajaneuvonta (http://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta) ja viime kädessä asia on mahdollista saattaa kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi (http://www.kuluttajariita.fi).